Sales Support

Sales Support er Nordens ledende field sales selskap. Vi er 100% dedikert til å representere oppdragsgiverens produkter og merker .

Bilde av selger for Sales SupportDe fleste kjøpsbeslutninger skjer i butikk, noe som understreker viktigheten av å ha dyktige selgere ute i butikk, som en viktig faktor for å forsvare og utvikle merkevarens posisjon.

Et samarbeide med Sales Support gir deg en sterk og anerkjent partner til å ta vare på dine interesser på butikknivå, og å representere din merkevare og produkter med kompetanse og engasjement.

Hvordan vi jobber.

Med en rett miks av sterke merkevarer og produkter skaper vi langsiktige varige resultater på en kostnadseffektiv måte. Med bakgrunn i behov, prioriteringer og målsettinger for din merkevare, utfører vi salgsarbeidet i henhold til et avtalt arbeidsprogram for perioden. Utvikling og resultater blir løpende ført inn i vårt transparante salgsstøtte system, og gjennom skriftlige analyser og rapporter.

Å drive salgsutvikling konsistent over tid krever både et engasjement for å skape resultater for våre oppdragsgivere, samt en dedikert fokus på de tingene vi må være best på: sikre og utvikle distribusjon, skape synlighet og gjennomføre tiltak for å øke salget gjennom kampanjer, demonstrasjoner, etc.

Vi har en skreddersydd prosess for:

  • sette mål og planlegge arbeidsprogram sammen med oppdragsgiverne før hver salgsperiode.
  • Overvåking og styring av hvordan vi utfører avtalte arbeidsprogram
  • Kontinuerlig oppfølging og rapportering av utvikling og resultater